Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
18.01.2018

Půjčka pro každého ihned na účet

Půjčte si bez rizika a během pár minut, díky internetu také z pohodlí domova. Bezpečně, jednoduše a bez nejmenších problémů. Není potřeba ručitel, můžete v případě potřeby prodloužit termín splatnosti a počítá se tu například i s věrnostními bonusy. Jednoduchá práce, kterou zvládne úplně každý, vyřízení stoprocentně online. Osobní údaje zůstanou skryté pohledům třetích stran, nikdo se nedozví, že jste si půjčili nějaké peníze.


Velice jednoduše a velice pohodlně, prodloužení termínu splatnosti za malý poplatek


Pokud nebudete stíhat splácet, nic zásadního se tu přeci neděje. U nás lze odložit lhůtu splatnosti až o čtyři týdny, respektive osmadvacet dnů. Nezáleží přitom na důvodu, kvůli němuž si půjčujete, může to být naprosto cokoliv. Tisícovku do výplaty nebo pět tisíc na nový mobil, když jste ten předchozí tak trochu nedopatřením zničili. Klidně i deset tisíc za nedoplatek na složenkách, co musíte urgentně řešit, když je navíc v rodinné kase doslova jen pár korun.


Vše se vyřeší už během čtvrthodiny, nemusíte vůbec na nic čekat


S námi se dočkáte už brzy, takže žádný strach! Patnáct minut a peníze už budou nejspíš na cestě, pokud už rovnou nedorazí na vaše bankovní konto. Krátká smlouva je pak jen třešničkou na pomyslném dortu, půjde vlastně jen o několik vět, které vystihnou naprosto vše, co je podstatné. Není potřeba dlouhých formulací, jež nikomu nic neřeknou. Bez prověřování zájemce v registru dlužníků, co nejméně papírování. Půjčit si mohou zaměstnanci, penzisté, OSVČ a mnozí další, stačí jen doložit pravidelný příjem, jímž může pochopitelně být i výměra důchodu.


Bleskový převod peněz je záruka úspěchu, na nějž si můžete vsadit


Čekání není tím, co by snad měl někdo opravdu a vroucně rád. Což samozřejmě velmi dobře víme a chováme se podle toho. Převod finančních prostředků proběhne po schválení žádosti doslova instantně, jinak řečeno – na počkání! Důvěra je pro nás skutečně nadevše, když budete stálými klienty, můžete na tom hodně vydělat. Věrnostní sleva na úrocích totiž není jen slovem, ale běžnou realitou, získáte slevu až do výše padesáti procent!


Spolehněte se na transparentní jednání, půjčka přeci není žádný výslech


Nechceme o vás vědět víc, než je bezpodmínečně nutné. Ze zákona má půjčka určité náležitosti, které musíme dodržet. Není ale třeba více informací, jako například to, jestli jste svobodní nebo ženatí nebo kolik metrů čtverečních má bytová jednotka, v níž jste trvale hlášeni. Minimální požadavky na klienta? Pro nás samozřejmost. Jméno, příjmení, adresa trvalého bydliště, číslo mobilního telefonu. To je společně s číslem bankovního konta a potvrzením o příjmu naprostý základ, který musíte uvést v žádosti o náš úvěr. A to je vše, žádné poplatky předem ani nekonečné vyzvídání nečekejte…


Na co si dát u půjček dobrý pozor? Prověřte si poskytovatele


Není poskytovatel půjček jako poskytovatel půjček, na trhu stále můžete najít ledacos. Tak na co brát zřetel, když si chcete dobře vybrat?

  • Historie. Pokud není snadno dohledatelná, něco tu prostě nehraje. Raději ruce pryč!
  • Poplatky předem. Ty jsou u slušných společností dávnou historií, kdo by je také chtěl?
  • Sídlo v ČR. Je to lepší, když je sídlo v Praze než na nějaké pochybné zahraniční adrese, že?
  • Doplňkové služby. Ty si zjistěte předem. Mohou se totiž v jistou chvíli opravdu dobře hodit.


Věkové omezení tu samozřejmě je vždycky, ale ze zákona není možné půjčovat osobám mladším 21 let a je pravdou, že podobná věc ani neodpovídá běžně přijímanému etickému kodexu. Naopak, penzisté si půjčit mohou, v podstatě stačí mít jen stálý příjem, ze kterého je možné půjčku v pořádku splácet.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST



 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%