Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
23.06.2018

Rychlá půjčka ihned na účet do hodiny

V nebankovním sektoru na nic nečekáte, peníze budou k dispozici obratem.

Moderní nebankovní půjčky jsou hlavně o tom, že nebudete nikam spěchat – a přesto dostanete své peníze za krátkou chvilku. Jak je to jen možné? Jednoduše, vysoká konkurence na trhu v posledních letech udělala své. Převod peněz je proto stále rychlejší, dočkáte se doslova obratem a nebudete muset snad ani vyjít ze dveří bytu. Tedy pouze v případě, že nemíříte k nejbližšímu bankomatu, protože zrovna potřebujete použít hotovost.


Bez čekání a zbytečné administrativy


Také vás neláká ztráta času v podobě sezení na kamenné pobočce, kde jednáte o těch nejmenších detailech té či oné půjčky? Vězte, že v moderní době je tohle už dávno pryč, otázkou spíš bude rychlost sjednání, protože někdy dosahuje takřka až kosmických rozměrů. Pár minut a všechno je vyřízeno, není to žádný sen, ale běžná realita všedního dne. Jaké další výhody se tu pro nás skrývají?


Bude zapotřebí jen minimum osobních údajů

Když si sjednáváte půjčku, někdy vás možná zaskočí, jak krátký formulář vlastně musíte na úvod vyplnit. Není to jen první z mnoha? Nebudou po mně poskytovatelé chtít dodatečně ještě řadu dalších osobních dat? Můžeme vás snadno uklidnit – rozhodně ne! Půjčka na účet okamžitě se totiž řídí jasnými pravidly, pro její získání potřebujete pouze


  • Bankovní účet vedený na vaše jméno. Vlastní bankovní účet, a to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby.
  • Potvrzení o příjmu. Zaměstnanec výpis z účtu za poslední čtvrtletí, OSVČ i daňové přiznání.
  • Trvalé bydliště v ČR. Nezáleží tedy na tom, zda máte občanský průkaz či povolení k pobytu.
  • Věk. Mladší osmnácti let si prostě nepůjčí, to to jsou pravidla!


Jak sami vidíte, podmínek je zde poměrně málo a žádná z nich není takovou, která by snad měla většinu žadatelů zastavit už dopředu. To totiž určitě není cílem poskytovatele půjčky, důležité je, abyste splnili základní podmínky a samozřejmě i měli dostatek prostředků na splácení. Rychlou půjčku si sjednáte snadno, ověření je otázkou pár minut, ale musíte si ji také pečlivě promyslet. Máte dostatečný příjem na to, abyste ji bez potíží vykryli? Samozřejmě, je tu možnost odkladu splátek za malý poplatek navíc. To by však nemělo být žádné pravidlo, jako spíš záchranná brzda v případě delší finanční nouze. I kvůli tomu totiž doplňkové služby vznikají, nikdo nechce klienta přivést do osidel exekuce, pokud by ten snad nestíhal splátku přesně v termínu, ale chtěl pár dní odkladu.


K bankomatu můžete jít třeba hned

Stačí krátká procházka a peníze budou vaše. Pokud nepotřebujete zadat platbu skrze elektronické bankovnictví a vyžadujete peníze v hotovosti, není nic jednoduššího, než navštívit nejbližší bankomat a peníze si jednoduše vybrat. Bez čekání a kompromisů nebo vyzrazování většího množství osobních dat, což určitě nikdo nedělá rád. Nebankovní půjčky jsou tu od toho, aby pomohly – a ne aby vás postavily do situace, kde na sebe budete muset prozradit skutečně intimní detaily…


Půjčte si třeba až patnáct tisíc…

A jaké jsou tu limity pro nebankovní půjčku? Můžete si být jistí, že jde o zajímavou částku, maximem je totiž patnáct tisíc korun, minimem pak jediná tisícovka. Lhůta splatnosti lze také plně přizpůsobit vašim potřebám, nejméně sedm a nejvýše osmadvacet kalendářních dnů, to jistě dává klientům nebankovní půjčky značnou variabilitu. A když nestíháte dodržet splátkový kalendář podle původního plánu, zase tolik se určitě neděje. Jinak řečeno – využijte možnost odkladu splátek, a to až o další čtyřtýdenní období. Samozřejmě jen za mírný poplatek, nepůjde o nějakou vysokou sankci v řádu tisícovek.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%