Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.03.2018

Velikonoce se blíží

Svátky jara, které mají už staletou tradici – Velikonoce a pomlázka už nejsou daleko.

Je pravdou, že velikonoční svátky baví hlavně děti a jejich původní duchovní rozměr nahradila spíše zábava a veselí. To však neznamená, že si nemůžeme užít barvení vajíček a pomlázku, už jen proto, že jde o letitou tradici, bez které si hlavně na venkově neumí nikdo představit kalendářní rok. My v SOScredit.cz se připojujeme s přáním prožití klidných velikonočních svátků – a nabídneme vám i zajímavou slevu na půjčku


Během Velikonoc ušetřete až tři čtvrtiny nákladů


Stačí jen jediné – pokud si budete chtít sjednat v průběhu velikonočních svátků půjčku, zadejte do příslušné kolonky slevový kód „vn75“. Sleva na půjčku je hodně vítaná, ostatně je třeba dodat, že taková sváteční půjčka vám totiž ušetří hned 75 procent na úrocích. Co to všechno znamená? Inu, celá transakce bude maximálně výhodná i pro ty, kteří ještě nemají s nebankovním světem zkušenost, ale potřebují zrovna malou hotovost. Nemusí se omezovat, prosit u příbuzných nebo čekat, než něco nadělí velikonoční zajíček, podobné přání patří spíš do světa fantazie. Půjčky tu jsou pro všechny, kteří splní několik málo základních podmínek. Jakých?


Potvrďte příjem a Velikonoce vám udělají radost

K tomu, abyste si mohli sjednat velikonoční půjčku, potřebujete splnit pár náležitostí, z nichž většinu pak určuje platná legislativa. Bohužel, jinak to dnes nejde, zákony se po prosinci 2016 trochu zpřísňují, cílem je ale maximální ochrana spotřebitele. Potvrzení o příjmu je už nutností, co však není potřeba, je kontrola údajů v registru dlužníků. Totiž, takovou věc nemůže stát nebankovnímu poskytovateli přímo nařídit, všechny podobná záležitost jen zdržuje a obtěžuje, navíc není vůbec levná. Malá půjčka by přeci měla být o něčem jiném než podobně zběsilé kontrole klienta, že?


Letos budou Velikonoce v dubnu

Protože jde o pohyblivé svátky, někdy připadnou Velikonoce na březen, jindy zase začnou až v dubnu. Oslavují se standardně první neděli po prvním jarním úplňku. Letošní Velikonoční neděle proto připadá na datum prvého dubna, druhého dubna pak bude Velikonoční pondělí. V příštím roce budou termíny trochu odlišné, velikonočních svátků se dočkáme až 21., resp. 22. dubna. Podobné to bylo v roce 2017, kdy se slavilo 16. a 17. dubna. Nově také do státních svátků spadá Velký pátek, od práce si odpočineme letos koncem března.


Stačí zadat slevový kód, vše je automatické

Pokud zadáte kód „vn75“, sleva na půjčku se automaticky načte, nemusíte dělat nic dalšího a ušetříte na půjčce hned tři čtvrtiny původních nákladů. Podobná úspora jistě přijde vhod, zvláště pokud potřebujete finance na nenadálé výdaje, z příbuzných nikdo půjčit nechce a složenky jednoduše nepočkají ani den navíc. Možná financujete oslavu Velikonoc, protože propriety včetně pomlázek a originální výzdoby prostě něco stojí, možná jde o jiné výdaje. V každém případě, to u nás řešit nebudeme, sváteční půjčka je tu navíc pro každého, kdo splní několik málo základních podmínek, je velmi snadné na ni dosáhnout. Které podmínky to jsou?


  • Věk nejméně 18 let. Samozřejmě i způsobilost k právním úkonům.
  • 2 doklady totožnosti, jedním je občanský průkaz (cizincům stačí povolení k trvalému pobytu).
  • Potvrzení o příjmu za poslední tři měsíce. OSVČ pak musí doložit i poslední daňové přiznání.


Pokud budou splněny tyto základní podmínky, je velká šance, že se půjčky opravdu dočkáte. Pak už jen stačí mít vlastní bankovní konto a zaslat i základní kontaktní údaje – emailovou adresu nebo číslo mobilního telefonu, který používáte. Vyřízení půjčky je pak otázkou maximálně čtvrthodinky!




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%