Půjčka se slevou| SOScredit.cz
21.12.2017

Nemáte všechny dárky a je posledních pár hodin do Vánoc

Kupovat dárky na poslední chvíli je skutečný adrenalin, každý, kdo to zažil, by si to nerad zopakoval. Ale je pravdou, že nejprve musíte mít peníze reálně v kapse a teprve poté vyrazit na předvánoční nákupy. Pokud je do termínu výplaty ještě daleko nebo rodinná kasa doslova zeje prázdnotou, jsou tu například nebankovní půjčky!


Už během pár minut můžete vyrazit k nejbližšímu bankomatu


Pokud nemáte všechny dárky a zbývá jen pár hodin do Štědrého dne, není důvod zoufat. Půjčte si online a během příštích minut zajděte k bankomatu, vyberte peníze a kupte vytoužený dárek svým dětem nebo drahé polovičce. Obchody jsou otevřené a připravené na vaši návštěvu, stačí jen otevřít dveře a zvolit ideální prezent pro vaše blízké. Odešlete krátký kontaktní formulář a vše se začne obratem vyřizovat, tudíž nebudete na nic čekat. Fronty, jakých je v předvánočním období jinak docela dost, při online žádosti o půjčku rozhodně nečekejte. Naopak, stačí jen stabilní připojení k internetu a žádost je vyhodnocena prakticky na počkání. Využijte i naši 75procentní slevu na půjčku! Stačí jen zadat speciální kód: C3.


Minimum osobních údajů rovná se maximální záruka diskrétnosti


Zneužití osobních údajů zde jistě nehrozí, všechna uložená data jsou bezpečně zašifrována. Do žádosti na sebe také neprozradíte nic, co byste neměli vepsáno v občanském průkazu, snad až na zdroj příjmů. Záruka, že budete mít z čeho splácet, je pro poskytovatele nebankovních půjček velmi důležitá, obecně však jde spíše o formalitu. Osobní schůzka není nutností, vyplňování obsáhlých formulářů už také patří dávné minulosti. Dnešní trend přeje rychlosti a transparentnímu jednání vůči klientovi, takže není třeba mít žádný zbytečný strach. Procento schválených žádostí totiž také doslova trhá rekordy! Všechno se navíc maximálně přizpůsobí požadavkům klienta, konkurence na trhu je totiž vysoká a nikdo nechce přijít zkrátka.


Co vlastně bude potřeba vyplnit do krátkého kontaktního formuláře?


Jen krátký kontaktní formulář a více už dělat nemusíte! Využijte také náš speciální slevový kód a můžete mít celou půjčku ještě levnější. Akční sleva platí i tehdy, když si na dárky vzpomenete třeba pár hodin před úderem půlnoci, která oznámí příchod Štědrého dne. Takže co všechno bude zapotřebí udělat?


  • Kontaktní formulář se neobejde bez základních osobních údajů. Jméno, příjmení, adresa.
  • Číslo občanského průkazu je naprosto nezbytné, teprve tím bude dokončena identifikace.
  • Vlastní bankovní účet, a to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby.


Malá půjčka, která může vyřešit i velký dárek, je tu pro vás každý den. Nebojte se dopřát svým blízkým hezké sváteční dny, splátkový kalendář lze nastavit tak, abyste všechny dlužné peníze splatili z lednové výplaty…




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%