Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
19.04.2018

Půjčka pro živnostníky (OSVČ) snadno a rychle

Nebankovní cestou si mohou půjčit i drobní živnostníci, stačí splnit pár základních podmínek.

Půjčky jsou otevřené skutečně všem, ať už jste zaměstnanci, penzisté nebo provozujete nějakou živnost. Důležité je snad jen to, abyste potvrdili příjem, ze kterého budete dlužnou částku postupně splácet. Nebankovní cesta je tu pro všechny, nejen ty, kteří chtějí peníze opravdu rychle, ale i ty, kteří se v bance nedočkali úspěchu. Požádat totiž můžete na více místech, žádný zákon to přeci nezakazuje, no ne?


Nebankovní úvěr stačí podložit trvalým příjmem


Pravda, klasický zaměstnanec to má trochu jednodušší, stačí mu u nás doložit jen poslední tři měsíční výpisy z bankovního konta. OSVČ pak musí předložit i poslední daňové přiznání, kterým ukáže své příjmy za delší časový úsek. To je ale vlastně jediný dokument, který mají živnostníci dodat navíc, aby byla jejich půjčka ihned na účtě. Pokud potřebuje živnostník doplatit pojištění nebo daně, pak představuje nebankovní půjčka výborné řešení, které je k dispozici doslova ihned. Proč vlastně zbytečně čekat, když banka nemusí dát ani svolení a celou žádost za pár dnů odmítnout?


Minimum administrativních formalit je sázka na jistotu

Není třeba, abyste dokládali spoustu různých dokumentů a potvrzení, stačí vlastně jen málo. Co přesně potřebujete ještě dodat, abyste dostali půjčku jako OSVČ, ještě kromě daňového přiznání (tedy vlastně svého druhu potvrzení o příjmu)?


  • Jméno, příjmení a adresu trvalého bydliště. Je nutná úplná identifikace žadatele pomocí občanského průkazu. Jeho číslo samozřejmě do konkrétní žádosti bude uváděno také.
  • Věk. Ten musí být nad 18 let. Nijak nezáleží, jestli jste se stali podnikateli ve třiceti po pěti letech v zaměstnaneckém poměru nebo začínáte s životem OSVČ jako padesátník.
  • Vlastní bankovní účet. A to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby.


Klasická půjčka online do 10 minut je proto přístupná prakticky každému žadateli. Minimum administrativních formalit pak zaručí, že se celá záležitost – a to i kdybyste konkrétní půjčku nakonec vůbec nedostali – odehraje poměrně dost rychle. Bude pak dost času, abyste se porozhlédli ještě někde jinde, nebude se zbytečně ztrácet ani jediná hodina…


Podnikatelům naprosto přesně na míru

Potřebujete tisícovku kvůli placení záloh na sociální a zdravotní pojištění, když se všichni odběratelé zpozdili s placením faktur? Pak existuje jednoduché řešení, kterým je klasická nebankovní půjčka. Nikdo se nebude ptát, proč ji vlastně chcete – diskrétnost je prioritou, nečeká na vás žádné velké zdržení, které by bylo opravdu nepříjemné. Pár minut si snad může počkat každý, během příští čtvrthodiny po schválení žádosti pak můžete jít k bankomatu nebo provést zamýšlenou platbu skrze elektronické bankovnictví. Je to vlastně jednoduché a nemusíte přitom doslova ani vyjít z domu!


Můžete mít průměrný výdělek i statisícový příjem

Každý občas potřebuje finanční výpomoc, a to vlastně bez ohledu na příjmy. Někdy se zpozdí faktury, jindy je třeba dodatečná platba za nějaký konkrétní úkon. Nezáleží, v jakém oboru vlastně podnikáte, ani na tom, jestli vyděláváte měsíčně třicet tisíc hrubého nebo se naopak dostanete ještě mnohem výše. Nebankovní půjčka tu čeká jako ideální pomocník v každém případě, nemusíte se omezovat například otevírací dobou kamenné pobočky. Vzpomenout si totiž lze i během nočních hodin a mít do rána jasno, jak bude celá situace konkrétně vypadat a jestli je půjčka opravdu schválena a proplacena.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%