Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
28.11.2017

Půjčit si jako nezaměstnaný již není v podstatě možné

Nezaměstnaný si v dnešní době nemůže půjčit peníze v nebankovním sektoru. Nový zákon, nová pravidla, je to zdánlivě jednoduché. Aby se nebankovní společnosti pojistily, že má klient čím splácet, vyžadují nově potvrzení o trvalém příjmu. Jde však jen o formalitu, která zabere vlastně jen minimum času navíc.


Nemusíte platit nic předem, celá transakce bude skutečně velmi jednoduchá


Dejte si dobrý pozor na to, aby poskytovatel půjčky, jehož jste si vybrali, nechtěl platit žádné peníze předem (výjimkou je snad jen potvrzovací platba, kterou dáte najevo, že bankovní účet je skutečně váš). Totiž, pokud byste se s něčím podobným setkali, bohužel máte s největší pravděpodobností tu čest s podvodníkem. A kdo by chtěl vlastně něco podobného vědomě podstupovat, že? Jednoduše, platby předem jsou podezřelé a podle toho byste k nim měli přistupovat. Jednejte bez kompromisů a uvidíte, že budete nakonec nanejvýš spokojeni…


Jako trvalý příjem se dá pokládat třeba i výměra penze, nemusíte mít třicet tisíc měsíčně


Půjčka bez doložení příjmu již není možná, avšak to je jen jedna strana mince. Trvalým příjmem lze označit i výměr starobní penze nebo mateřskou. Možností je zde totiž poměrně dost, klíčové je prostě nebýt nezaměstnaným bez dlouhodobého příjmu, protože za takových podmínek se půjčuje dosti těžko. Zákony se změnily a nebankovní společnosti se musí pojistit, že žadatel o úvěr bude mít z čeho splácet. V opačném případě se totiž dostanou do problematické situace, protože zákon počítá s tím, že si celou situaci umí předem pohlídat, aby nedocházelo k úvěrům pro problémové klienty.


Svobodně si vyberte částku, jakou zrovna potřebujete – poskytovatel vyjde vstříc


Nemusíte se také nijak omezovat. Chcete tisícovku? Dva nebo tři tisíce? Ale klidně i pět nebo osm tisíc? Nic není problém. Není nutné uvádět důvod takové půjčky, můžete se maximálně spolehnout na to, že poskytovatel bude diskrétní. Díky pečlivému šifrování dat se žádná třetí strana nedozví, že jste si půjčku sjednali právě vy. Sousedé, kteří roznášejí klepy, nebudou mít takto žádný zdroj informací, samozřejmě pokud se jim nepochlubíte sami. To je velmi důležité, protože – ruku na srdce – kdo by si v dnešní době chtěl veřejně poodhalit soukromí? Nikdo takový jistě ani není!


Na co byste si měli dát dobrý pozor? Je toho rozhodně více, například…


  • Pověst poskytovatele je klíčová. Firma bez historie jako by snad ani neexistovala.
  • Nemístná úroková sazba. Opravdu tohle chcete platit? Není jiné alternativy?
  • Bez možnosti pohnout s výší splátek. Aneb rodinný rozpočet není nafukovací.


Samozřejmě, našli bychom i další dobré důvody, kvůli kterým věnovat trochu času celkovému zhodnocení půjčky. Tyto jsou však jasně nejdůležitější. Především je však zapotřebí porovnávat, protože nabídek půjček je i přes to, že se trh mírně ztenčil, stále ještě několik desítek. A jak známo, kolik lidí, tolik chutí!


Prohlédněte si co nejvíce nabídek, pokud jste si půjčovali vloni, bude situace na trhu trochu jiná


Jistě, půjčka bez doložení příjmu již není možná, ale stále máte spoustu alternativ, na které se můžete v každém případě spolehnout. Stačí si jen zvolit spolehlivou firmu, která má svou historii a stálé klienty, které možná také znáte osobně – to je jistě ta nejlepší možná reference, co vůbec může být! V každém případě, nemusíte se obracet znovu na firmu, u které jste si půjčovali třeba před pár měsíci. Situace na trhu se totiž neustále mění a je pravdou, že může být teď už úplně jiná. Prověřte si vše pečlivě! Máte zájem o rychlou půjčku? Žádost zde





ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%