Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
07.01.2020

Půjčka třeba 7000Kč do několika minut na účtu

Potřebujete malý úvěr, ale nechcete strávit odpoledne v bance vyřizováním formalit? Zkuste to jinak!

Menší hotovost se vždycky hodí, a to snad v každém ročním období. Půjčky jsou hitem nejen během zimy a jara, ale využijete je například na nákup náhrady porouchaného elektra, ledničku, pračku, počítač, ale třeba také dovolenou. Je to jednoduché a sjednání je otázkou několika málo minut. Není třeba spěchat kvůli otevírací době kamenných poboček, protože internet je k dispozici ve dne i v noci, nemusíte kvůli němu stát fronty a zbytečně dlouho čekat. Zkrátka, takový dobrý pomocník pro chvíle, kdy se dostaneme do drobné finanční tísně…

Peníze během krátké chvilky, bez složité administrativy

Snadno, lehce a bez kompromisů – aneb, kdo vlastně rád čeká hodiny a hodiny, než konečně přijde potvrzení a výplata peněz, že? Přitom výhodná půjčka s sebou rozhodně nenese žádné dlouhé čekání, naopak, maximálně za patnáct minut od schválení jsou peníze na účtu. A je v podstatě jen a jen na vás, jak je přesně využijete. Doklady, účtenky, faktury od řemeslníků nebo další věci potvrzovat už rozhodně nemusíte.

Proč vyplňovat dlouhé formuláře, když nemusíte?

Důvod je velmi jednoduchý, půjčka je totiž bezúčelová, nevyžaduje tak složité papírování, které nakonec nevyžaduje ani zákon. Proč by potom mělo být potvrzování konkrétního účelu vůbec nějakou podmínkou pro sjednání půjčky? Naopak, doložit budete muset jen minimum věcí. Které to například jsou?

  • Adresa trvalého bydliště. To musí být na území ČR, ale podmínkou už není české občanství, postačí i povolení k pobytu. Tudíž, jinak řečeno, smí si půjčit také cizinci, kteří v ČR pracují.
  • Doklad o příjmu. Jestli jste zaměstnaní nebo vyděláváte peníze jakožto OSVČ, nehraje vlastně žádnou roli. Dveře jsou otevřeny i penzistům. Důležité je doložit, že máte dluh z čeho splácet.
  • Věk je také důležitý aneb půjčit touto formou lze pouze plnoletým žadatelům, ostatním bude žádost automaticky stornována. Z pochopitelných důvodů, vyžaduje to současná legislativa!

Dlouhé čekání všechny unavuje, ale u dnešních půjček bude opravdu jen krátké. Sotva si stihnete dopít kávu nebo připravit večeři, můžete vyrazit k bankomatu a vybrat potřebnou hotovost. Nebo si procházku ušetřit a provést platbu online, záleží jedině na vás! Prostě půjčka do výplaty, která bude přesně podle očekávání…

Diskrétnost je zaručena, sousedé se nic nedozví

Proč by měla nějaká třetí strana vědět, že jednáte o půjčce? Natož, aby věděla, o kolik peněz přesně jde. Diskrétní jednání je něco, nač se můžete skutečně spolehnout. Pro klienty je přeci velmi důležité, aby jejich soukromí zůstalo nedotčeno, to neplatí jen ve světě nebankovních půjček. Jedině tak se dá vybudovat důvěra, že?


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 15 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%