Peníze| SOScredit.cz
28.12.2017

Jste z Vánoc bez peněz? Nevadí. Rádi Vám s tím pomůžeme

Svátky máme jen jednou za rok, Vánoce jsou symbolem štědrosti a chceme je udělat hezké hlavně malým dětem. Bohužel je tu pak ale druhá strana mince, dárky stojí totiž poměrně dost peněz. A mnozí z nás jsou sice štědří pod stromečkem, ale nestíhají pak platit své běžné složenky. Malá půjčka ale pomůže i během svátečních dnů.


Z lednové výplaty můžete vše dorovnat, finanční injekci se rozhodně prvoplánově nebraňte


Někdy potřebuje půjčit skoro každý, to je jednoduše bez debat. Snadným a velmi dostupným řešením je pak nebankovní půjčka, díky níž zaplatíte nejnutnější položky v rozpočtu na prosinec a leden. Půjčku pak jednoduše splatíte v lednu, až dostanete na účet svou každoměsíční výplatu. To je plán, který prostě musí vyjít!


Sjednání je hotové za pár minut, účel rozhodně není třeba komukoliv vysvětlovat


Nulové riziko, to je tu to hlavní. Vyberete si dobře poskytovatele a pak už se o nic dalšího nemusíte starat, vlastně o jediné – dodržet splátkový kalendář. Výhodou je tu zcela svobodná volba částky, protože začít se může i na tisícikoruně, maximum je pak patnáct tisíc. A teď to nejlepší, nebudete se z ničeho a nikdy zpovídat, alespoň ne poskytovateli těchto krátkodobých půjček. A jak byste měli posuzovat výhodnost nabídek?

  • Úroková sazba je důležitá, ale rozhodně není tím zásadním. Nejdůležitější cifrou je totiž RPSN (roční procentní sazba nákladů), s níž zjistíte o půjčce naprosto vše, co jste chtěli vědět.
  • Nebudete moci hýbat se splátkami? Nepůjde splátku vůbec odložit, pokud jde o klasický mikroúvěr? Nedostatek doplňkových služeb už donutil nejednoho zájemce jít o dům dál!
  • Klíčová je také pověst poskytovatele. Pokud máte jistotu, že jde o stabilní českou firmu, která má za sebou letitou zkušenost s naším úvěrovým trhem, jde o sázku na jistotu!

Pojištění schopnosti splácet je dnes už také samozřejmostí nad slunce jasnou, takže se zařiďte podle toho! Mít tento klid a oželet nějakou tu desetinu procenta z úroků, to je prostě naprosto k nezaplacení. A samozřejmě to ještě není vše, užijte si snížení úroků, které je připraveno pro stálé klienty.


Nezáleží na tom, jaký je den v týdnu – peníze dostanete během čtvrthodinky


Výplata peněz po schválení žádosti probíhá zcela instantně, to jinými slovy znamená, že nebudete vůbec čekat. Ba naopak, možná budete rychlostí vyřízení celého procesu spíše více než příjemně překvapeni. Na verdikt u nás rozhodně nebudete čekat celé hodiny nebo dokonce dny, na kouzelnou formuli „ozveme se až v pondělí“ zapomeňte! Takové věci se už dnes opravdu nenosí…


Flexibilita je naprosto zaručena, můžete se svobodně rozhodnout


Jaká částka? A na jak dlouho by to snad mělo být? To je především věc osobní volby! Dejte nám proto vědět, jaké podmínky by vám vyhovovaly. Blesková reakce na vaši žádost je samozřejmostí, totéž platí o bezpečnosti osobních údajů. Ty jsou pečlivě šifrovány, a i díky tomu se k nim nemůže dostat žádná třetí osoba. Smlouva je navíc velmi krátká, vejde se na jediný arch papíru formátu A4.


Bezúčelová půjčka, při které se nebudete nikomu dlouze zpovídat


Stačí pár osobních údajů a je to vaše! Bez vyptávání se na opravdu intimní záležitosti, do kterých obecně nikomu nic není. Nepotřebujete ručitele, nepotřebujete udávat účel, kvůli kterému si hodláte půjčit peníze. Pro poskytovatele půjček nebankovního charakteru je prostě důležité jen to, že si chcete půjčit. Stačí pak jen jméno, příjmení, adresa trvalého bydliště, číslo občanského průkazu a osobního účtu v bance. Plus samozřejmě potvrzení o trvalém příjmu, započítává se i výměra státní penze! Jste z Vánoc bez peněz? Pomůžeme vám hned!




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%