Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
16.06.2022

Peníze do 15 minut na účtu.

V dnešní době jsou půjčky skutečně velmi rychlé a nemusíte na ně čekat, schválení je už formalitou!

Bez spěchu a stresu, právě tohle je dnešní realita ve světě krátkodobých nebankovních úvěrů. Máte o podobný produkt zájem? Pak není nic snadnějšího než o něj požádat. Online, za pár minut posezení u počítače, ještě třeba se šálkem dobré kávy na stole. Všechno půjde hladce, v dnešním světě si totiž v kyberprostoru nedohodnete jen půjčku, ale například i cestovní pojištění a další věci. Usnadní se tím život, ušetří čas a zbytečné nervy. Proč si sjednávat osobní schůzky, když už je moderní doba o něčem úplně jiném, že?

Neúčelový charakter je tady velké plus

Můžete mít peníze do 15 minut a nebude vůbec nutné, abyste vysvětlovali, co vás vlastně k myšlence na půjčku přivedlo. Ušetříte si jednu otázku navíc, která byla možná ještě před pár lety poměrně důležitým tématem. Vše se zjednodušuje a půjčka okamžitě je vyřešená doslova během několika málo okamžiků. O to víc času můžete věnovat přemýšlení nad tím, k čemu ji využijete a jaká výše by pro vás byla ideální. Někomu stačí tisícovka, jiný se nespokojí kvůli neočekávaným výdajům ani s osmi tisíci, situace jsou v životě různé a nikdo z nás si nevybírá, kdy přijdou. Jak jsou tedy nastavené konkrétní mantinely?

  • 1 000 Kč je nejnižší suma, o které lze jednat. Jestli bude na mobilní paušál, nehraje už roli.
  • 30 000 Kč je maximem. Využít peníze můžete například na malou rekonstrukci v koupelně.
  • Splátky si lze nastavit podle osobních preferencí. 7 až 28 dní, tedy 1 až 4 kalendářní týdny.

Hladký proces bez osobních schůzek

Pokud chcete mít peníze do 15 minut, je nutné se obrátit na nebankovní sektor, to je naprosto jednoduchá věc. Odpovědní formulář je připravený a nebude se vás ptát na podrobnosti z osobního života, nejde přece o hypoteční úvěr, jenž by podobné věci vyžadoval. Stačí jen chvilka vašeho osobního volna a nezapomeňte na to, že nedílnou součástí žádosti musí být i základní ověření úvěruschopnosti žadatele. Jinak řečeno, bez potvrzení o příjmu to totiž prostě v dnešní době vůbec nejde! Půjčka do 20000 má jen minimální porci administrativy, ale doklad o příjmech je nutností ze zákona. Vlastně je to také ochrana spotřebitele před neuváženým jednáním. Nezaměstnaní si totiž podobnou cestou nepůjčí, protože by se zcela zbytečně dostali do mnohem větších problémů.

Vždy si všechno pečlivě promyslete

Zvažte pro a proti, ptejte se sami sebe, jestli je krátkodobý úvěr opravdu dobrým nápadem, který nesnese žádný odklad a diskuzi. Kdo si není stoprocentně jistý, měl by ještě celou akci trochu zvážit. Pokud jde o peníze, je namístě obezřetné jednání. Neměli byste se rozhodovat, jakkoliv ukvapeně a v emocích. Mohl byste pak svého původního verdiktu zbytečně litovat. Půjčka by měla být partnerem do nepohody.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%