Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
12.09.2017

Potřebujete rychlou nebankovní půjčku?

V dnešní době vůbec není složité sjednat si menší úvěr, který bude vyplacený prakticky obratem. Nebudete na nic čekat, nemusíte se ani ničeho obávat. Podmínky jsou nastavené tak, aby odpovídaly vašim aktuálním potřebám, mohou se samozřejmě přizpůsobit přímo na míru, vše je totiž věcí dohody dvou smluvních stran.


Nebojte se jednat, výhod pro nové i stávající klienty je tu skutečně celá řada


Nízké úroky, možnost prodloužit splátkový kalendář o týden (případně i déle) za mírný poplatek a spoustu výhod pro ty, kteří se rozhodnou požádat o úvěr v budoucnosti ještě jednou. I o tom je moderní svět mikroúvěrů, jenž je díky nastaveným parametrům stále oblíbenější. Rozhodnutí o schválení půjčky se dozvíte nejdéle za čtvrt hodiny od podání žádosti, což je skutečně fantastická rychlost. Proč potom nepožádat o mikroúvěr, jímž zafinancujete nákup potravin nebo náhradu za vysloužilý elektrospotřebič?


Bleskové jednání je zárukou úspěchu, všichni ví, že půjčka do výplaty nepočká


Rychlá půjčka je výborným řešením pro každou životní situaci. Tisíc korun, tři tisíce korun, pět tisíc korun, ale i více – možností je tu mnoho, záleží na tom, jak velkou finanční injekci zrovna nutně potřebujete. Naprosto bez problémů, ještě týž den budou na bankovním účtu. Můžete proto poslat platbu za složenku nebo dojít vybrat finanční hotovost k nejbližšímu bankomatu, prostě cokoliv.
Na týden, ale klidně i na celý měsíc, částka až do výše patnácti tisíc korun. Peníze přijdou ihned do vaší banky, samotný převod je totiž otázkou okamžiku. Vyřízení online, vše má na starosti počítačový automat – jinými slovy – nebudete muset podstupovat osobní schůzku a není nutné ani vyplňovat nějaké obsáhlé formuláře. Vše bude maximálně pohodlné, stačí mít jen po ruce připojení k internetu.
Minimum osobních údajů, stoprocentní diskrétnost je tedy plně zaručena
O svá osobní data se nemusíte v žádném případě nikterak strachovat. Plně totiž postačí ty, které máte uvedeny na svém občanském průkazu. Jednoduchý kontaktní formulář, ve kterém neuvedete žádné skutečně intimní údaje, je už plně připraven! Půjde to doslova jako po másle, nikdo nebude zjišťovat, jestli žijete v 1+1 nebo máte rodinný dům. Žádného poskytovatele mikroúvěrů také nebude zajímat, zda žijete v manželství, „na psí knížku“ nebo jste single. To totiž není pro schválení půjčky vůbec důležité téma!


Jedna jediná splátka, takzvaný splátkový kalendář tak vůbec nemusíte nosit v hlavě


Je pravdou, že rychlá půjčka má ještě jednu velkou výhodu. Která to je? Kromě toho, že všechny důležité náležitosti půjčky se odehrají plně online, splácení probíhá jednorázově. Nebudete tedy splácet po tisícikoruně a muset na to každý týden myslet, abyste peníze odeslali včas a nepřišlo žádné penále. V moderní době je splátka jednorázová, v rozmezí sedmi a osmadvaceti kalendářních dnů. Stačí zvolit, jaká varianta vám bude plně vyhovovat a následně odeslat vyplněný kontaktní formulář. Rozhodně to nezabere nějak dlouhou dobu, vyřízení takovéto záležitosti je dnes běžně otázkou jen několika málo minut.


Dopřejte si čas i pro sebe, vždyť samotná žádost je velice krátká a přehledná


V případě, že se rozhodnete pro klasický mikroúvěr, ušetříte spoustu času. Neptejte se příbuzných, jestli jsou ochotni vám půjčit peníze, to přeci není vůbec zapotřebí. Osobní údaje budou v bezpečí, nečekejte ani dříve obvyklý registrační poplatek nebo nutnost shánět ručitele, prostě nic takového už není moderní! Právě naopak, snahou dnešního trhu je co největší jednoduchost a přehlednost, protože konkurence je silná a v boji o klienta je nutné být tím zdaleka nejlepším.





ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST



 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%