Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
01.03.2023

Je bezpečná půjčka od nebankovní instituce?

Krátkodobý úvěr je připravený, jaká jsou jeho specifika? Jde o proces, který je bezpečný od A do Z!

V dnešní době se půjčky řeší po internetu, to je už naprosto běžná praxe, která se už dávno netýká jen mladé generace. Na co se připravit? Jde o krátký formulář, v němž nesmí chybět jméno, příjmení nebo adresa, klíčovým je také potvrzení o příjmu. To dá poskytovateli půjčky jasnou zprávu o tom, že úvěr nebude pro žadatele představovat potíže už na samém začátku. Jinými slovy, bude jej mít z čeho splácet! Důležité také je, aby byl ještě ověřen bankovní účet, na nějž budou vyžádané prostředky zaslány. I to je ale velmi krátký úkon, který zabere maximálně minutu. Symbolická platba bude stačit!

Všechna data jsou pečlivě šifrována

Obáváte se snad, že vaše osobní údaje budou k dispozici třetí straně? To je v dnešní době důležité téma, právě proto k němu přistupují nebankovní instituce s maximální možnou mírou pečlivosti. Půjčka peněz bude vyřízena prakticky obratem a vyžádá si jen minimum osobních dat, což je její hlavní výhodou. Žádné romány, žádné náročné otázky na soukromí, nic podobného nesmí mít ve sféře nebankovních půjček prostor!  Na prvním místě je jednoduchost používání a transparentní přístup. Už po prvním kliknutí víte, kolik zaplatíte na konci, pokud se rozhodnete dovést celou žádost do konce. Nic se před vámi neskrývá a důležité je, že máte pocit důvěry. Ten je ve finanční sféře až na prvním místě, že?

  • 1 000 Kč je minimální částka, o které lze jednat. Připravena je také úplně na cokoliv.
  • 30 000 Kč je maximum. A k čemu mohou tyto prostředky sloužit? To je jenom na vás!
  • Splátkový kalendář může mít čtveřici různých forem. Jeden, dva, tři, ale i čtyři týdny.

Bezpečnost je klíčovou otázkou pro všechny, a to bez ohledu na konkrétního poskytovatele nebankovních půjček. Peníze do hodiny proto vyžadují důkladné ověření totožnosti žadatele, do příslušného formuláře je nutné zapsat i číslo občanského průkazu. Data budou na webu poskytovatele pečlivě zašifrována, z čehož je zřejmé, že nemůže dojít k jejich zcizení třetí stranou. Nebankovní instituce se musí snažit, aby jejich web byl uživatelsky přívětivý a dobře se na něm zorientoval i naprostý začátečník v online vodách. Na tomto úkolu pracuje neustále řada IT odborníků, kteří se starají i o bezpečí všech procesů, které jsou spojené s osobními daty a finančními platbami.

Půjčujte si vždy s rozvahou

Malé doporučení závěrem? Ano, musíte mít jasno, že půjčka bude ve vašich silách a zvládnete splátkový kalendář naplnit bez větších potíží. Máte spoustu času, nemusíte na nic kývnout při jednání s makléřem. Až si rozmyslíte částku a lhůtu splatnosti, udělejte další krok. A pokud si nejste stoprocentně jistí dalším vývojem, možná bude lepší, když půjčku ještě odložíte?

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%