Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
15.03.2022

Jaké jsou druhy krátkodobých úvěrů.

V dnešní době existují ve světě půjček skutečně rozmanité možnosti, ze kterých lze svobodně vybírat.

Jednoduché sjednání, které se obejde bez čekání a osobních návštěv pobočky. Tak dnes vypadají krátkodobé úvěry, s nimiž přichází do domácností pomocná ruka v době, kdy je nutné zaplatit naléhavý finanční výdaj. Není důvod čekat nebo řešit složité formality, ztrácet čas a tím pádem i nervy. Stačí jenom přístup k internetu a volná chvilka, dnešní půjčky už opravdu nemohou být jednodušší. Jsou snadno dostupné a odpovědní formulář je možné vyplnit prakticky kdykoliv.

Základní dělení moderních půjček

Úvěry se dělí nejen podle toho, k jakému účelu jsou sjednávány, ale rozhoduje i typ výplaty. Krátkodobé úvěry druhy jsou k dispozici všem, podmínky jsou minimální. Přestože dnešní době dominuje bezhotovostní transakce, stále ještě potkáte na trhu i hotovostní formu, kdy jsou finanční prostředky vyplaceny kurýrem, jenž dodí k vám domů i smlouvu a vše potřebné vysvětlí mezi čtyřma očima. Dále se úvěry dělí podle zajištění, ať už movitou nebo nemovitou věcí (tedy například automobil nebo dům).  Půjčka na měsíc s sebou přináší transparentní přístup a možnost získat až 30 tisíc korun bez uvedení konkrétních důvodů. Krátkodobým úvěrem je také tzv. kontokorent, jenž je k dispozici v bance, ale také obchodní úvěr, jenž poskytuje firmě nějaký z obchodních partnerů.

Spotřebitelský úvěr má minimum podmínek

Ověření účelu není tak důležité, ale zájemce musí nechat nahlédnout do výpisu ze svého bankovního konta. Krátkodobé úvěry druhy mají jedno společné – je nutné ověřit, zda žadatel má trvalý příjem, aby bylo možné činit další kroky a uspokojit jeho poptávku. Ručitel není třeba, stejně tak není nutné platit cokoliv dopředu. Proces je tedy poměrně jednoduchý a jeho vyřízení může zabrat vlastně jen minuty. Už do čtvrthodiny od schválení mohou být peníze na vašem bankovním účtu, není nutné splňovat další podmínky. Ověření úvěruschopnosti totiž stačí skutečně jen ve formě výpisu z konta za poslední čtvrtletní období. Co dalšího je nutné splnit?

  • Osobní údaje vyplníte do formuláře bez chyb. Každý překlep by byl zdržením, buďte pečliví!
  • Máte závazky vůči poskytovateli? Měli byste je prve uhradit, jinak žádost nebude schválena.
  • Účet v české bance, jenž je veden v české měně, tedy v korunách. Bez něj půjčka nebude.

Jednoduchá transakce, která je vždy k dispozici

Proč si dělat starosti, když přijdou nečekané výdaje do domácnosti? Jejich zaklepání je vždy trochu šok, ale když se trochu uklidníme, začneme se ptát, jak vzniklou situaci řešit. Půjčka bez ručení je velmi snadno dostupná a její největší výhodou je právě vynikající variabilita. Půjčit si můžete sumu v rozmezí 1 a 30 tisíc korun na dobu 7 až 28 kalendářních dnů.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%