Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
14.09.2021

Cizinecká půjčka jednoduše a pohodlně.

Chcete si vzít malý úvěr? Šance jsou otevřené samozřejmě i pro ty, kteří nejsou českými občany.

Rychlá dohoda provázená nanejvýš věcným jednáním. Půjčky na tuzemském trhu jsou hodně rozmanité, platí však, že jejich vyřízení bývá obvykle otázkou několika málo minut. Všechno jde velmi rychle, není nutná ani žádná osobní schůzka. Nemusíte spěchat, abyste stihli otevírací dobu pobočky. A můžete uskutečnit dohodu i jako cizí státní příslušník, který v ČR dlouhodobě pracuje. Podmínkou totiž není české občanství, alespoň ne u všech poskytovatelů. Záleží totiž na jejich rozhodnutí a řada firem působících na trhu vychází cizincům maximálně vstříc.

Stačí splnit několik jednoduchých podmínek

Kolik toho musíte splnit, pokud žádáte o úvěr? Je pravda, že cizinecká půjčka je prakticky stejná, jako jakákoliv jiná. Pokud se ptáte, kdo mi půjčí, pokud nejsem český občan, nemusíte hledat odpověď nijak dlouho. Samozřejmě to neplatí pro všechny poskytovatele krátkodobých nebankovních úvěrů, ale řada firem působících na trhu se neomezuje jen na zájemce s českým občanstvím. Když naplníte podmínku, jakou je obvykle trvalý příjem a pobyt v zemi, máte se svou žádostí velkou šanci na úspěch. Musí zde být stanoveny záruky, platná legislativa vyžaduje určité náležitosti, bez nichž klasická půjčka nemůže proběhnout. Jde také o ochranu spotřebitele před jednáním, které by ve finále přineslo velké těžkosti. Půjčku si totiž může sjednat jen ten, kdo s ní nebude mít problémy.

Půjčte si až třicet tisíc korun

K dispozici jsou velmi zajímavé možnosti, cizinecká půjčka přináší pestrý výběr pro všechny, kteří splní základní podmínky kladené na žadatele. Plnoletost, trvalý příjem, bankovní účet vedený v ČR, protože vyplatit půjčku na účet v cizí měně nebo také cizí zemi tímto způsobem nelze. Bezdlužnost vůči poskytovateli je pak samozřejmostí. Ptáte se, co potřebuji k vyřízení půjčky? V první řadě trochu času, pochopitelně nejde o celé odpoledne, ale online proces vyžaduje jistou pozornost. Obejdete se bez osobních schůzek a nebudete na nic dlouho čekat, to jsou dvě velké výhody! A jaké další na vás čekají? Půjčit si můžete částku v rozmezí 1 a 30 tisíc korun na dobu 1 až 4 týdnů.

  • Jde o zcela bezpečný proces. Do formuláře sem zadáte pouze několik málo osobních údajů.
  • Diskrétnost. Nikdo další se nedozví, že si půjčujete peníze. Veřejná publicita vás tedy nečeká!
  • Řešení z pohodlí vlastního obýváku, bez ohledu na den a hodinu. Formuláře je možné vyplnit kdykoliv.

Neúčelový charakter je jasnou samozřejmostí

Vysvětlování není třeba, nemusíte tedy zdůvodňovat, proč chcete peníze. Jde o neúčelový úvěr, jenž můžete tedy využít naprosto na cokoliv. Bez zpovídání se, bez dokládání pomocí účtenek, útržků složenek, faktur nebo emailů. Samozřejmě, tohle je jednoduchá záležitost, která potěší všechny zúčastněné.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%