Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
02.11.2022

Bezúčelový úvěr

Pokud potřebujete finanční injekci, stačí se obrátit na kvalitního poskytovatele krátkodobých půjček.

V dnešní době už nemusíte na pobočku, abyste tu jednali s makléřem o půjčce. Všechno totiž zvládnete z pohodlí domova, a to bez ohledu na konkrétní denní dobu. Odeslat žádost týkající se nového úvěru je možné i během soboty, neděle nebo svátků. Jednoduše na vás počká, až se sami rozhodnete! Jde o jednoduchý proces, se kterým nebudete dlouho čekat na odpověď. Hned poté, co přijdou peníze na váš bankovní účet, můžete zaplatit nečekané výdajové položky. Jinak řečeno, ani v dnešním světě už nedojde k nepříjemným finančním překvapením, která nemají spolehlivé řešení!

Vyberte si půjčku na míru svým potřebám

Je to naprosto jednoduché, protože když si sjednáváte bezúčelový úvěr, obejdete se bez složitého papírování a ověřování, které by trvalo ještě několik dalších dnů. Dlouhé telefonáty? Ale vůbec ne, vždyť finanční úvěr je od vás daleko jen několik kliknutí myši a pár minut strávených u klávesnice domácího PC. Nemusíte kvůli němu opouštět byt a zvedat telefon, kde byste operátorovi odpovídali na otázky, které jsou doslova a do písmene na tělo. Půjde jen o základní data, která jsou nutná kvůli legislativním podmínkám. Laicky řečeno, nebankovní poskytovatelé úvěrů musí dobře vědět, s kým mluví. Co všechno se bude prověřovat?

  • Bezdlužnost vůči poskytovateli. Ta je velmi důležitá, nejdříve je nutné případný dluh doplatit.
  • Ověření totožnosti je klíčové. Jméno, příjmení, adresa a číslo občanského průkazu je nutností.
  • Účet v bance, který je vedený na jméno žadatele nebo u nějž má žadatel dispoziční právo.

Spěchat dnes už nikam nemusíte

A co je další výhodou pro klasický bezúčelový úvěr? Je to především jeho charakter, není nutné zpětně dokládat složenky, faktury a účtenky, protože poskytovateli vlastně vůbec nezáleží na konkrétním účelu. Jedinou otázkou je, abyste v dohodnutém termínu doplatili dlužnou částku a nebyli s ní tedy v prodlení. Online úvěr je totiž velmi jednoduchá záležitost, která se může vyřešit už za několik málo minut. Stačí vyplnit krátký formulář, u nějž ale nesmíte zapomenout na jednu další podstatnou věc. Je jí potvrzení o příjmu, tedy doklad o tom, že vám půjčka nebude dělat žádné starosti do budoucna. Stačí ve formě výpisu z bankovního konta za poslední čtvrtletí, z nějž bude všechno jasně patrné. Samotné rozmezí je pak jasně dané, stanoveno je mezi 1 a 30 tisíci korunami, splatnost 7 až 28 dní.

Půjčujte si vždy jen s rozvahou

Měli byste mít jasno, že děláte správný krok, pochybnosti určitě nejsou namístě. Pokud je přesto máte, bude lepší své původní rozhodnutí ještě dobře zvážit! Peníze nesnášejí kompromisy a důležité finanční otázky, mezi něž patří půjčky, musíte mít promyšlené od A do Z. Dluhová past, která jinak hrozí, je velkým strašákem. Mějte proto vždy oči otevřené a dobře počítejte!


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%